Хотелска анимация

Фолклорна формация „БЪЛГАРКА” предлага за сезон лято 2017г. изпълнение на МУЗИКАЛНО-ТАНЦОВИ ПРОГРАМИ ОТ РАЗЛИЧЕН ХАРАКТЕР:
•Изпълнение на фолклорни програми/Вечерна анимация, "Българска вечер" (с участието на музиканти, певица, танцьори)
•Дневна анимация/ Училище по народни танци/ Хоротека (с участие на инструктор, корепетитор, подходящи за различни възрасти, включително деца)
•Творческа анимация за гостите ( Теми: Българският народен костюм и реквизит, Фолклорните области, Музикалните инструменти и др.)
•Тематични изпълнения ( например за Нова Година, Коледа, Великден, Цветница и др. , с родопска каба гайда, родопски песни и др.)
•Други

Във фолклорните програми участват между четирима и шестима танцьори, певица, жив съпровод - гайда, тъпан, кавал и гъдулка. (Възможно е съставът да бъде променян).

 

 


Галерия

Отзиви

  • 1
  • 2
  • 3

Краси, благодарим ви от сърце, че направихте сватбата ни толкова уникална и запомняща се!!! Страхотно и искрено се забавлявахме с вас като едно цяло, а гостите ни бяха възхитени от цялата програма и много от тях мислеха, че сме го тренирали!  Благодарим ви, беше уникално!!! Надминахте всичките ни...

Жаклин, 26.08.2018г., Интернационал

Жаклин, 26.08.2018г., Интернационал

Много благодарим за цветното настроение, което създадохте на нашето тържество. Беше много емоционално!

Янка Петкова, 04.05 2018 г.

Благодарим ви Фолклорна Формация “Българка” и DJ Анатоли за невероятната атмосфера и прекрасния празник,който осъществихме с ваше съдействие и главно учсстие!Донесохте ни незабравими емоции и много настроение и щастие!Уникални професионалисти! Благодарим! С обич сем. Атанасови, 23.09.2018г.

сем. Атанасови, 23.09.2018 г.

За формацията

Танцова формация “Българка” е съставена от добре подготвени и атрактивни танцьори с дългогодишна сценична практика, създаващи много настроение и приятни, незабравими емоции по време на техните изпълнения. Всички артисти - балетисти и музиканти от формация „Българка” са с богат опит в областта на българското фолклорно изкуство.