Хотелска анимация

Фолклорна формация „БЪЛГАРКА” предлага за сезон лято 2020г. изпълнение на МУЗИКАЛНО-ТАНЦОВИ ПРОГРАМИ ОТ РАЗЛИЧЕН ХАРАКТЕР:
•Изпълнение на фолклорни програми/Вечерна анимация, "Българска вечер" (с участието на музиканти, певица, танцьори)
•Дневна анимация/ Училище по народни танци/ Хоротека (с участие на инструктор, корепетитор, подходящи за различни възрасти, включително деца)
•Творческа анимация за гостите ( Теми: Българският народен костюм и реквизит, Фолклорните области, Музикалните инструменти и др.)
•Тематични изпълнения ( например за Нова Година, Коледа, Великден, Цветница и др. , с родопска каба гайда, родопски песни и др.)
•Други

Във фолклорните програми участват между четирима и шестима танцьори, певица, жив съпровод - гайда, тъпан, кавал и гъдулка. (Възможно е съставът да бъде променян).

 

 


Галерия

Отзиви

  • 1
  • 2
  • 3

Прекрасна група, заредена с много сила и положителна енергия. Направиха нашият сватбен ден неповторим. Всички гости бяха на крака!!! Страхотно изпълнение! Благодарим Ви от сърце. Продължавайте да радвате и да раздавате усмивки!

Гергана, 18.09.2016 г.

Благодарим ви Фолклорна Формация “Българка” и DJ Анатоли за невероятната атмосфера и прекрасния празник,който осъществихме с ваше съдействие и главно учсстие!Донесохте ни незабравими емоции и много настроение и щастие!Уникални професионалисти! Благодарим! С обич сем. Атанасови, 23.09.2018г.

сем. Атанасови, 23.09.2018 г.

Краси, благодарим ви от сърце, че направихте сватбата ни толкова уникална и запомняща се!!! Страхотно и искрено се забавлявахме с вас като едно цяло, а гостите ни бяха възхитени от цялата програма и много от тях мислеха, че сме го тренирали!  Благодарим ви, беше уникално!!! Надминахте всичките ни...

Жаклин, 26.08.2018г., Интернационал

Жаклин, 26.08.2018г., Интернационал

За формацията

Танцова формация “Българка” е съставена от добре подготвени и атрактивни танцьори с дългогодишна сценична практика, създаващи много настроение и приятни, незабравими емоции по време на техните изпълнения. Всички артисти - балетисти и музиканти от формация „Българка” са с богат опит в областта на българското фолклорно изкуство.