Отзиви

Прекрасна група, заредена с много сила и положителна енергия. Направиха нашият сватбен ден неповторим. Всички гости бяха на крака!!! Страхотно изпълнение! Благодарим Ви от сърце. Продължавайте да радвате и да раздавате усмивки!

На вас нищо не може да ви се опре!

Сърдечно благодаря за невероятното настроение и емоции, които създадохте вчера с вашето участие! Младоженците, ние, както и останалите гости сме възхитени и истински се забавлявахме. Прекрасни сте!
Надяваме се и за в бъдеще да имаме удоволствието да гледаме ваши изпълнения.
С пожелание за много хубави празници!

Поздрави и хубави празници на прекрасния колектив!  Естествено вие, защото сте най-хубавите! Бъдете здрави и много щастливи! Вие създавате много радост! Благодарим сърдечно, че бяхте част от нашето тържество - сватба Руми - Клаус!

Огромни благодарности за професионализма и отзивчивостта ви! Благодарение на вас празника на нашите деца стана много български, много вълнуващ и незабравим!

Благодарим от сърце за прекрасната фолклорна програма и настроението, което създадохте на сватбеното ни тържество! Гостите ни от цял свят останаха очаровани! Прекрасни сте!

Малко позакъснели, но все пак и от нас снимчици с благодарност, че направихте нашия празник по шарен, по весел и най вече по БЪЛГАРСКИ, БЛАГОДАРИМ ВИ!